Lightside/legend "Waiting for the Ragnarok online client"

Forum closed. All further discussion to be discussed at https://github.com/OpenKore/

Moderators: Moderators, Developers

Message
Author
pandi
Noob
Noob
Posts: 11
Joined: 13 Mar 2012, 20:28
Noob?: Yes

Re: Lightside/legend

#21 Post by pandi »

awesome awesome, if u can get it to work I'll pay you well! thank you man

User avatar
4epT
Developers
Developers
Posts: 593
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: Lightside/legend

#22 Post by 4epT »

Yes, the bot works! (mode xkore 1)
my skype: sviridof
ICQ: 222-77-33
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

pandi
Noob
Noob
Posts: 11
Joined: 13 Mar 2012, 20:28
Noob?: Yes

Re: Lightside/legend

#23 Post by pandi »

niceeeee we will talk on skype

Luminoth
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 14 Apr 2012, 13:53
Noob?: No

Re: Lightside/legend

#24 Post by Luminoth »

Great help much apreciated :D

i'm getting some error though, double checked server.txt and every line u gave but this is what i get :o

Cannot load server message parser for ser type 'KRO'

Luminoth
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 14 Apr 2012, 13:53
Noob?: No

Re: Lightside/legend

#25 Post by Luminoth »

I'm terribly sorry for the triple post, since i've been reading Faq for the last few hours and learned something new i though it would be usefull to add this.


First of all disengard my second post, i found where to download it and got the correct( ithink) recvpacket but still didnt work.

According to what i've read this error is related with the server type in server.txt There should be a file named kRO_Sakexe_2010_05_08a (if pandi's data is correct) in my \src\Network\Receive according to the guides but all i have is "ServerType0.pm" etc to 22 and the oficcial ones like aRo bRO etc.

I may be completly mistaken because i never had to mess around with this kind of config before( i just sticked with working server and played with regular bot config, not connection).

if that is the issue, where can i find the "kRO_Sakexe_2010_05_08" files to download and if not what could it be?


ps: tryed with svn and 2.0.7

Abridged
Noob
Noob
Posts: 1
Joined: 15 Apr 2012, 13:22
Noob?: Yes

Re: Lightside/legend

#26 Post by Abridged »

i dont have the file sakexe_2010_5_08a in src/network/...

and when i try to connect through xkore 1 , the openkore just stuck at " waiting for ..... connect to xkore"

User avatar
4epT
Developers
Developers
Posts: 593
Joined: 30 Apr 2008, 14:17
Noob?: No
Location: Moskow (Russia)
Contact:

Re: Lightside/legend

#27 Post by 4epT »

to have appeared "kRO" serverType, you need to download the latest the bot (http://openkore.collectskin.com/)

BUT!!!

on the server used encrypting the traffic, the usual bot will not work!
All my posts are made by machine translator!
¤ Manual ¤ Anti BotKiller ¤ Packet Extractor v3 ¤
Image
Image

Luminoth
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 14 Apr 2012, 13:53
Noob?: No

Re: Lightside/legend

#28 Post by Luminoth »

I have the latest one, would that error " Cannot load server message parser for server type "kRO" apper if the issue was encryption like you mentioned? or wouldn't that give a different error?



------------------EDIT----------------


Ok, so i managed to get past that error using a different server type (tryed the closest 10, all with a date before the servers, because there wasn't any more recent) and most of them connect to account server but gets the " timeout on account server, reconnecting.." error.

If i understood correctly, somewhere between the huge amount of guides it mentions that after logging to account server, it's suposed to connect to master server (it does and that's as far as it goes) and ask which server i want to choose (legend or saga) and move on to character select etc etc yada yada yada.

Here's what i've tryed:

Re-check everything in connectivity guide and double check them with the info padin provided( it's all correct).

/---

[Legend/Saga Ragnarok]
ip 216.69.255.51
port 6900
version 21
master_version 25

serverType kRO_Sakexe_2009_04_08a <---- the original from pandi and data extracted with tools indicates 2010_05_08,

2009_04_08 is the closest one in the folder, like the connectivity guide advises ( uses closest date available)

serverEncoding western
charBlockSize 106
addTableFolders translated/kRO_english;kRO
recvpackets recvpackets.txt

/---


Re-check config.txt

/---

master Legend/Saga Ragnarok
server
username ****
password ****
loginPinCode
char

/---

The only options left to fill are char( it doesnt even tryes to connect to char server) and server ( which it should ask me which one, Legend 6.0 or Saga 1.0 http://img39.imageshack.us/img39/4442/54426569.png )
Since it does not ask me which one, and in config there is an option to set it, how i tell it which one it is( can't find help for this in guides) .



PS: I understand some moderator/helpers aren't english native speakers, i also speak english and portuguese if anyone prefers to help/address me in those languages

SkylorD
Moderators
Moderators
Posts: 1163
Joined: 16 Dec 2011, 02:53
Noob?: Yes
Location: Brazil

Re: Lightside/legend

#29 Post by SkylorD »

serverType kRO_Sakexe_2009_04_08a <---- the original from pandi and data extracted with tools indicates 2010_05_08,

2009_04_08 is the closest one in the folder, like the connectivity guide advises ( uses closest date available)
kRO_RagexeRE_2010_04_20a

or

kRO_RagexeRE_2010_06_01a

If the error still appears, you can download openkore and try again.

Acho que entendeu. =/
Learn rules

Luminoth
Noob
Noob
Posts: 8
Joined: 14 Apr 2012, 13:53
Noob?: No

Re: Lightside/legend

#30 Post by Luminoth »

Still the same error. ( i didn't try RagexeRE types before because i assumed they wouldn't be compatible with Sakexe types)

" timeout on account server, reconnecting.."

Locked